CE & FDA certificering

MegaGen Implant hanteert verschillende methoden om kwaliteit en veiligheid te borgen en te verbeteren.

De producten van MegaGen Implant worden onder de strengst mogelijke voorwaarden geproduceerd. En voldoen aan alle daaraan gestelde eisen.

De producten die wij vervaardigen voldoen aan de hoogste normen: en zijn CE gekeurd en FDA approved. Daarnaast voldoen, omdat MegaGen Implant een Zuid-Koreaans bedrijf is, alle producten aan alle gestelde eisen van de Korean Food and Drug Administration (KFDA), welke bekend staat om mogelijk de meest consistente richtlijnen ter wereld. Dit houdt in dat niet alleen de veiligheid is gegarandeerd, maar dat er gedegen wetenschappelijke onderbouwing is van de toepassing van onze producten.

MegaGen Implant streeft continu naar het leveren van kwalitatief uitstekende en veilige producten.

MegaGen-CE-FDA-certificering

CE – Deze markering is geen keurmerk, maar een markering, aangebracht door de fabrikant of zijn gevolmachtigde. De markering garandeert dat het product voldoet aan de eisen van de Europese samenhangende richtlijnen.

FDA – De Food and Drug Administration is een agentschap van de federale overheid in de Verenigde Staten, dat onder andere de kwaliteit en veiligheid van voedsel en aanverwante zaken bewaakt. Rubbers, pakkingen en elastomeren in het algemeen met het FDA voedselkeurmerk zijn geschikt voor toepassingen in de voedsel- en farmaceutische industrie.

Downloads

Kwaliteitsdocumenten MegaGen

megagen worldwide

Megagen Benelux B.V.

Schijfstraat 24
5061 KB Oisterwijk
Nederland

Bereikbaar op werkdagen
van 08:30 tot 17:00 uur

Deze website is ontwikkeld door Usecue B.V.
© 2024 Megagen B.V.